Szimpla görgő G-29S

Kiegészítők > Zuhanykabin görgők

Akciós! 1.500 800 Ft

Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban, itt felteheted nekünk!

Kérdésem van!
Ismertető

Hogyan válasszam ki melyik zuhanykabin görgőre van szükségem?

Első lépésben a kinézet alapján érdemes eldönteni melyik görgők jöhetnek számításba.
(dupla vagy szimpla görgős kivitel)

Második lépésben a görgő átmérőjét és a zuhanyajtóban található furat átmérőt érdemes lemérni és összehasonlítani a szóba jöhető görgőkével.

Amennyiben kinézetben és átmérőkben is megegyezik a keresett görgő, nincs is további ellenőrizni való paraméter.

Az átmérőkben történő eltérés esetén mindig  a zuhanyajtóban található furat átmérő a mérvadó, ugyan is ezen nincs lehetőség állításra. A gördülő felület átmérője pár miniméterrel eltérhet ugyan ezt vagy az excenterrel vagy a beállító csavarral bizonyos határokon belül tudjuk állítani.

Hasznos információk:

Az alsó és felső görgők a legtöbb kabinnál ugyan olyan kialakításúak. Az általunk forgalmazott görgők közül egyedül a G29-D (felső ) és G29-S (alsó) esetében van különbség.
A  G29-D (felső) görgőn csavarral lehet a görgők pozícióját állítani, egyes esetekben ez a görgő is csak szimpla (egy görgős) kivitel. A csere ettől lehetséges és ajánlott is hiszen a dupla görgős kivitel tartósabb lesz mint a szimpla görgős, ugyan is a felső görgők viselik az üveg súlyát.
A G29-S (alsó) görgő rugó ellenében önbeállós, nagyon ritka esetben előfordul, hogy az alsó görgő kialakítás is dupla görgős kivitel, de mivel nem teherhordó szerepe nincs ennek a görgőnek így a szimpla egygörgős változatra is cserélhető.

Termék tulajdonságai

Zuhanykabin görgő

Termék leírás:

Szimpla görgő 

Rugósan önbeálló

Görgő átmérő: 23 mm

Furat átmérő: 10 mm

Alsó görgő

Cikkszám:

G-29S


A G29-S (alsó) görgő rugó ellenében önbeállós, nagyon ritka esetben előfordul, hogy az alsó görgő kialakítás is dupla görgős kivitel, de mivel nem teherhordó szerepe nincs ennek a görgőnek így a szimpla egygörgős változatra is cserélhető.

 

A szálltási költég mennyiségtől függetlenül 1500 Ft után vétel esetén. Előre utalás esetén 1000Ft , a görgők darab árát a fizetési mód nem befolyásolja.

Gyakori kérdések a termékkel kapcsolatban

Nem tudom megállapítani, hogy melyik görgőre van szükségem. Mi a teendő?

Kabin típus alapján nem lehet pontosan megmondani, viszont 3 egyszerű kérdés megválaszolásával már megállapítható, hogy tudunk-e segíteni Önnek!

1. Szimpla vagy dulpa görgős (1 v 2 görgős) ?

  • Szimpla (G29s G40 G43 G36)
  • Dupla (G29D G33)

2. Mekkora a gördülö felület átmérője (mekkora a kerék) ?

  • 19 mm (sajnos nem tudunk segíteni :( )
  • 23 mm (G29S, G29D)
  • 25 mm (G33, G40, G43, G36)
  • 27 mm (rendelésre megoldható, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot)

3. A furat átmérő megegyezik e az Ön görgőjének az átmérő méretével.

Ha a G29D vagy G29S választja, akkor olvassa el az alábbiakat is!

Az alsó és felső görgők a legtöbb kabinnál ugyanolyan kialakításúak. Az általunk forgalmazott görgők közül egyedül a G29-D (felső ) és G29-S (alsó) esetében van különbség.  
A  G29-D (felső) görgőn csavarral lehet a görgők pozícióját állítani, egyes esetekben ez a görgő is csak szimpla (egy görgős) kivitel. A csere ettől lehetséges és ajánlott is hiszen a dupla görgős kivitel tartósabb lesz mint a szimpla görgős, ugyanis a felső görgők viselik az üveg súlyát.
A G29-S (alsó) görgő rugó ellenében önbeállós, nagyon ritka esetben előfordul, hogy az alsó görgő kialakítás is dupla görgős kivitel, de mivel teherhordó szerepe nincs ennek a görgőnek így a szimpla egygörgős változatra is cserélhető.