A legszebb mosdókagylók a Mare Design Webshopban!

A legszebb mosdókagylók a Mare Design Webshopban!

 

 

A Mare Design Webáruházban mindenki megtalálja a számára megfelelő mosdókagylót, mind színben, mind formában. Egy valami azonban mindegyikben közös: minőség és megfizethetőség. Egy csöppnyi luxus az Ön fürdőszobájába is!

 

Mosdókagyló a fürdőszobában

 

Normál kinézetű Nem tudja eldönteni melyik mosdókagyló lenne a legjobb választás fürdőszobájába, vagy otthona egyéb helyiségeibe? Cikkünkkel segíteni szeretnénk jobban eligazodni , mielőtt vásárlásra adja a fejét!

 

Egyszerűtől a pazar fürdőszobáig

Normál kinézetű mosdókagylóból sokfajta létezik, pl. pultra szerelhető mosdókagyló, bútorba építhető, lehet üveg, márvány vagy porcelán mosdókagyló, sőt mi több még ide sorolhatnánk a nagyon dizájnos két csaplyukkal egy lefolyóval rendelkező mosdókagyló változatokat is. Mindezek mellett természetesen létezik igazán egyedi stílusú és nagyon minimalista mosdókagyló is. Cikkünkben most kifejezetten a négy legkeresettebb változatról írunk, s ki-ki döntse el, melyik verzió illene bele legjobban otthonába.

 

Kompakt Fürdőszoba - Mare Design

      Kép: Talpas mosdókagyló: egyszerűen szép     

 

pultraszerelheto_mosdokagylo

Kép: Designos beépíthető mosdókagyló

 

Pultra ültethető vagy süllyesztett, kerek vagy szögletes? Válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, és varázsolja újjá vele a fürdőszobát! A Mare Design Kft. által fogalmazott összes mosdókagyló eredeti és garantált minőségű!

 

A kisebb méretű, mellékhelyiségekben használt mosdókagyló: Kézimosdó

 

Kis méretű, mosdókagylót, ún. kézimosdót sokkal nehezebb találni, pedig erre is kifejezetten nagy a kereslet, ha valaki új helyiség kialakításán töri a fejét! A pazar, nagyobb méretű és dupla tálcás mosdókagyló mellett most a  kicsi kézimosdóra és az átlagostól kisebb méretű mosdókagylóra is fókuszáltunk, mely nagyon hasznos és praktikus lehet szűkös alapterület esetén egy garzonban, egy kisebb fürdőszoba helyiségben vagy a különálló mellékhelyiségekben! További ötleteket tekintsen meg a képeken!

 

Beépíthető Mosdókagyló - Mare Design 

Kép: Dekoratív kis méretű mosdókagyló

 

Falra szerelhető és bútorba építhető mosdókagyló

 

 A falra rögzíthető öntött márvány kézi mosdókagyló bőséges szín választékban és kiváló minőségben kaphatóak a Mare Design Fürdőszoba Webáruházban. Könnyen felszerelhető, kis helyet foglal és nagyon könnyű a mosdókagyló tisztán tartása is. A kifinomult és esztétikusan felhelyezett fali mosdókagyló a fürdőszoba ékessége lehet!

Tekintse meg falra szerelhető mosdókagylóinkat!

 

 

Falra szerelhető mosdókagyló - Mare Design

Kép: Falra szerelhető dizájn mosdókagyló

Forrás: www.szephazak.hu

 

 Pultra építhető mosdókagylók

 

Pultra építhető öntött márvány mosdókagyló többféle formában, méretben és színben. Mare Design, ahol a minőség mindig érték. A pultra építhető mosdókagyló a korábbi mosdótálak és lavórok érzetét kelti, ugyanakkor a minősége és formai kivitelezése teljesen a 21. századi eleganciát tükrözi! A pultra építhető mosdókagyló esetében figyelembe kell venni a tartószerkezet magasságát is, hogy kényelmesen tudjuk használni imádott s újdonsült kedvencünket. A fürdőszoba méretétől függetlenül ízlés szerint eldönthetjük, hogy maradunk-e a hagyományos falra szerelt és modern beépíthető avagy a dizájnos és látványos pultra épített mosdókagylónál. Pultra építhető mosdókagylóinkat itt tekintheti meg!

 

Pultra szerelhető mosdókagyló

Kép: Pultra szerelhető mosdókagyló - dizájn és elegancia egyben

 

 

Talpas mosdókagyló

 

 A talpas mosdókagyló a hagyományos, jól bevált mosdókagylók körébe tartoznak. Közkedvelt darabok, kicsit vintage jelleget kölcsönözve. A talp részük is igazán kevés helyet foglal el a járó lapból. A talpas mosdókagyló többféle színben és méretben kapható.

Talpas mosdókagyló termékpalettánkat itt tekintheti meg!

 

 talpas mosdókagyló - Mare Design

 Kép: Talpas mosdókagyló

 

 

Nézzen szét a Mare Design további Tekintse meg további mosdókagyló termékeinket! között, s álmodja meg saját fürdőszobáját!

 

Amennyiben kérdése van vagy tanácsra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba!